Hitex Pro става съорганизатор на фестивала Balkan Station.

След като миналата 2019 година Hitex Pro извърши безкомпромисно техническата продукция на популярния фестивал за електронна музика Balkan Station, за юбилейното му издание по случай десета година от провеждане, фирмата беше поканена от организаторите като съорганизатор и партньор за бъдещите му издания. Приехме поканата с удоволствие, за нас ще бъде радост и чест да участваме равноправно в организацията на Balkan Station и заедно с останалата част от екипа да продължим традицията, като я надграждаме след всяко следващо издание. 

През 2020 година Balkan Station ще се проведе на 03,04,05 юли, напълно спазвайки указанията според епидемичната Covid-19 обстановка, a в дебютното юлско издание участие ще вземат популярни артисти като DJ Steven от Metropolis, DJ Versus от Plazma, Cardioactive ot Stamina и много други. 

Тази година ще надградим техническата продукция на фестивала с още повече звук и осветление, като ще инсталираме за първи път новопридобити осветителни ефекти - лазери и UV stage bar-ове. 

Ограничено количество билети може да закупите на място от магазина на TABA records store в София. 

Актуална информация, новини и информация за събития

Професионално озвучаване и осветление за събития и обекти от всякакъв род и мащаб.

Адрес


София 1000
ул. Братя Миладинови 72, ет. 5

Контакти


  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи