Услуги

Оборудване на обекти с озвучителна и
осветителна техника

Оборудване на обекти с озвучителна и осветителна техника

Използвайки touring опита си в Hitex Pro, инсталационният отдел предлага на своите клиенти уникални решения за перманентно оборудване на обекти, независимо от типа и мащаба им, решения, които съперничат на техническата продукция на концертните сцени. Услугите на отдела включват проектиране, консултации, документация, управление на проекти и инсталация на място.

Отделът за инсталации на перманентни аудио и осветителни системи работи в дискотеки, клубове, барове, увеселителни заведения, ресторанти, офиси, фитнес зали, обществени помещения, хотели, църкви, спортни съоръжения, образователни институции, театри, кина и много други, но също така и в домашни помещения с авангардни и квалитетни hi-fi решения.

Освен инсталация на аудио и осветителна техника, Hitex Pro предлага проектиране и изграждане на акустични решения за вашето помещение, тъй като това е неделима част от създаването на адекватна звукова среда, нужна за изваждане на пълния качествен потенциал на вашата аудио система.

За безкомпромисното качество на звуковото възпроизвеждане и сценичните осветителни ефекти, Hitex Pro работи с техника на доказани брандове в бранша, наложени като стандарт в про аудио и lighting индустрията.

  • Озвучителни системи
    инсталации

  • Сценично осветление
    инсталации

Имате нужда от съдействие / консултация?

Актуална информация, новини и информация за събития

Професионално озвучаване и осветление за събития и обекти от всякакъв род и мащаб.

Адрес


София 1000
ул. Братя Миладинови 72, ет. 5

Контакти


  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи