Услуги

Дългосрочен / сезонен наем на озвучителна,
осветителна и DJ техника

Дългосрочен / сезонен наем на озвучителна, осветителна и DJ техника

Hitex Pro е ваш отличен партньор ако за озвучителната и осветителна техниката във вашия обект сте решили да разчитате на сезонен или дългосрочен наем. Качественото озвучаване и сценично осветление струват изключително скъпо, за това често вариантът дългосрочен/сезонен наем е по-възможен или разумен.

Квалифицираните ни инженери от отделите звук и осветление ще изготвят за Вас технически проект и оферта, според зададени от Вас параметри, бюджет и намерения, както и според спецификата и мащаба на вашия обект. Открити и закрити дискотеки / нощни клубове, барове, bеach барове, ресторанти – някои от видовете обекти, в които осъществяваме инсталации на звукови системи и осветление за дългосрочни и сезонни наемни периоди. По време на целия период на наема, фирмата е ангажирана с поддръжката на техниката и в случай на проблем екипът извършва ремонт на място или заменя с изправни повредените устройства.

Продукти

Налично оборудване, с което разполагаме

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове.

 • Озвучителна
  техника

 • Осветителна
  техника

 • DJ
  техника

  Имате нужда от съдействие / консултация ?

  Актуална информация, новини и информация за събития

  Професионално озвучаване и осветление за събития и обекти от всякакъв род и мащаб.

  Адрес


  София 1000
  ул. Братя Миладинови 72, ет. 5

  Контакти


  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  Социални мрежи