За нас

Hitex Pro I Хайтекс Про е създадена през 1990г.

Рентал компанията Hitex Pro е символ на качество в техническата аудио-визуална продукция на събития от различен вид и мащаб в България. Паралелно с рентал бизнеса, фирмата извършва продажби и инсталации на озвучителна техника и сценично осветление в обекти, оборудва мобилни диджеи и музиканти. 

За нас

Hitex Pro / Хайтекс Про
рентал компания

Компанията "Hitex Pro" / "Хайтекс Про" е създадена през 1990г и по това време е еднo от общо 3-те производствени предприятия за аудио апаратура в България и едно от водещите на местния пазар по отношение на иновативни технологии, придружени от изрядно качество и солидна надеждност. В периода 1990-1998г компанията произвежда и реализира на Българския пазар хиляди бройки продукти, като почти няма музикален обект в страната, където да не работи Hitex Про професионална аудио апаратура. Усилватели, къстъм и серийно производство на озвучителни тела, DJ смесителни пултове, големи аналогови миксери, безжични микрофони, аудио хардуер - част от професионалната аудио техника, която фирмата разработва и произвежда.

През 1998г. компанията се насочва към серийно производство на специализирана техника в друг бранш.

През 2013 Hitex Pro се завръща в музикалния бранш, като инвестира в солидно количество качествена професионална озвучителна и осветителна апаратура, DJ техника, мултимедия. С това компанията става една от основните рентал фирми в България, осигуряващи озвучителни системи и сценично осветление за събития от всякакъв тип и мащаб, с възможност и за дългосрочни/сезонни наеми на професионална аудио и осветителна апаратура. Hitex Pro извършва и продажби и обзавеждане на обекти с озвучителна техника и сценично осветление. Използвайки touring опита на експертния екип на Hitex Pro, инсталационният отдел предлага на своите клиенти уникални решения за перманентно оборудване на обекти, независимо от типа и мащаба им, решения, които съперничат на техническата продукция на концертните сцени. Услугите на инсталационния отдел включват проектиране, консултации, документация, управление на проекти и инсталация на място, поддръжка, профилактика.

Hitex Pro осигурява озвучителни системи под наем за различни по тип и мащаб събития, помещения и обекти, на открито и закрито. От техника за малки частни мероприятия до големи концертни конфигурации на аудио системите, които са част от озвучителния арсенал на компанията.

Екипът на Hitex Pro е в този бизнес предимно заради страстта си към музиката, възпроизвеждана винаги през квалитетна техника, поради тази причина за нас качеството на звука е основен фундамент в работата ни и абсолютен закон в нея. Следвайки световните тенденции, Фирмата инвестира постоянно в озвучителна техника, произведена от наложени брандове, превърнали се в индустриален стандарт като Yamaha, JBL, RCF, THC Audio, XTA, Crown, Next Audio, dbx, Turbosound и други.

Hitex Pro разполага със сценична осветителна техника, готова да отговори на изискванията за събития от всякакъв тип и мащаб. Фирмата осигурява осветителна и озвучителна техника за концерти, фестивали, частни партита, DJ партита, спортни събития, филмови продукции, телевизии, корпоративни ивенти, фирмени празненства-банкети, сватбени тържества, фото-сесии, конференции, модни събития, културно-масови мероприятия, големи или по-малки техно, хаус, дръм енд бейс и транс събития и фестивали. Екипът от креативни light дизайнери изработва предварителен проект-концепция според типа и мащаба на събитието и насоките на клиента. Проектът се осъществява с осветителната техника на Hitex Pro, която отговаря на съвременните стандарти и потребности в концертната и шоу индустрия. Фирмата работи с техника от доказани марки като Martin, Chauvet, Robe, ChamSys и други.

Hitex Pro е вашият отличен партньор ако държите на качествената аудио-визуална продукция на вашето събитие, квалитетен звук и сценично осветление във Вашия обект.

1990

Създадена

500+

Реализирани събития

100+

Инсталации в обекти

Актуална информация, новини и информация за събития

Професионално озвучаване и осветление за събития и обекти от всякакъв род и мащаб.

Адрес


София 1000
ул. Братя Миладинови 72, ет. 5

Контакти


  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи